IQ Etäisyysmittarilla 5-pin valolla

389,00 €
sis. alv

Unohda erilliset etäisyysmittarit - jälleen yksi asia vähemmän unohdettavaksi kotiin!

IQ 5 Define Range Finding Sight tähtäin etäisyysmittarilla, mikrosäädöillä sekä tähtäinvalolla!

ATA:n arvostelema ja erinomaiseksi hintalaatusuhteeltaan toteama tähtäimessä on kaikki mitä jousimetsästäjä tarvitsee. Vankkatekoinen, tarkka ja vieläpä kilpailujoihinsa nähden edullinen.

Lisätietoja alla.

IQ 5 Define Range Finding Sight tähtäin /etäisyysmittari


Toisin kuin monissa aikaisemmissa etäisyysmittaritähtäimissä, Define tähtäimessä etäisyysmittari on liitetty suoraan tähtäimen runkoon , siinä yhdistyy täysin integroitu etäisyysmittari 5-pinniseen tähtäimeen taaten monikäyttöisen ja erittäin laadukkaan tähtäimen kaikkeen jousiammuntaan. Etäisyysmittarin saat aktivoitua päälle kytkimestä, jonka saat johdolla kiinnitettyä esimerkiksi kahvaan - ei turhaa räpelöintiä eikä kytkimen haeskelua hanskat kädessä!

IQ Define tähtäimessä on viisi erittäin kirkkaalla optisella kuidulla varustettua mikrosäädettävää pinniä sekä tähtäinvalo viidellä eri kirkkausasetuksella, tähtäin on valmistettu 6061 alumiinista ja sen säädöt onnistuvat helposti ilman erillisiä työkaluja. IQ Define tähtäin mittaa etäisyyden +/- 1 jaardin tarkkuudella aina 99 jaardiin asti (mahdollisuus näyttää etäisyys pidemmällekin, mutta 2 numeroinen näyttö ei näytä silloin lukua kokonaisuudessaan). Etäisyysmitta on aina horisontaalinen etäisyys ja siinä se ottaa myös ampumakulman huomioon. Toimintavarma ja erittäin monipuolinen IQ 5 Define Range Finding Sight tähtäin joka ei jätä ketään käyttäjäänsä epätietoiseksi ampumamatkasta.

Ominaisuudet:

    OLED näyttö sinisellä etäisyysmitalla ja keltaisella pariston virranmäärän mitalla
    Erillinen punapiste kalibrointia varten
    2 minuutin scan mode
    5-pinnin mikrosäädettävä malli
    Toolless, eli säädöt onnistuvat ilman työkaluja
    Vesivaaka
    Integroitu tähtäivalo viidellä kirkkausasetuksella
    Etäisyysmittari +/-0,9m tarkkuudella aina 90 metriin asti ( toimii pidemmälläkin matkalla, näytön 2 lukuinen numero jättää kolmannen lukeman piiloon)
    Tähtäimen paino 18,25oz
    Toimii CR2 paristoilla ( Muista ottaa paristoista tehdas tarrat irti ennen käyttöä)

VSJFIQ00354

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: